Poziția de lider a Automobile Bavaria Grup pe piețele în care activează este susținută de investiția efectuată în rețeaua națională de service, de calitatea infrastructurii tehnice și de experiența echipelor de specialiști. Calitate, eficienţă si profesionalism - trei pietre de temelie ale competenţei activitățatii de service în cadrul Automobile Bavaria Group pentru mărcile BMW si MINI pe care clienţii noştri se pot sprijini. Pentru a ne asigura că automobilul dvs. rămâne unul veritabil, se folosesc doar Piese BMW, MINI  de cea mai buna calitate.

În calitate de dealeri autorizați aplica în permanențăta seturi stricte de proceduri, asigură scolarizarea permanentă a echipei tehnice și acordă atenție specială satisfacției clienților .


În timp ce se lucreaza la automobil, dvs. puteți să faceţi un drive test al celor mai noi modele de automobile, vă puteţi relaxa în salonul de aşteptare pentru clienţi dotat cu acces la internet, puteţi să vă relaxaţi bând o cafea sau facand cumparaturi din lifestyle shop.

Vă oferim un service de cea mai bună calitate pentru o experienţă de condus fără compromis.

Unitatile reparatoare din cadrul grupului Automobile Bavaria au decontare directa cu  societati de asigurari, cum ar fi:

 OMNIASIG, ALLIANZ, GROUPAMA, GENERALI, ALLIANZ UNIT, UNIQA, ASIROM, GRAWE.