In segmentul asigurarilor, grupul Automobile Bavaria este prezent prin intermediul Bavaria Broker, inca din anul 2005, oferind servicii de brokeraj in asigurari atat pe segmentul corporate cat si in zona retail.

Sub deviza „SOLUTII PENTRU ORICE RISC” inca de la inceput, oferim clientilor nostri servicii integrate intr-un proces unitar de management al riscului, oferindu-le intreaga gama de produse de asigurare. Este important de precizat faptul ca spre deosebire de agentii de asigurari, care sunt reprezentanti ai societatilor de asigurare, Bavaria Broker, in calitate de broker de asigurari, actioneaza în numele clientilor si negociaza conditii/preturi favorabile pentru acestia.
In cazul producerii riscurilor asigurate, Bavaria Broker reprezinta fiecare client in relatia cu asiguratorul, in scopul obtinerii despagubirilor datorate, integral si operativ. De aceea, securitatea financiara si seriozitatea asiguratorilor sunt elemente esentiale ale procesului de selectie al ofertelor.

Activitatea Bavaria Broker ofera servicii de asistenta în vederea reducerii costurilor cauzate de expunerea la risc, creand astfel premisele pentru desfasurarea in conditii favorabile a activitatii fiecarui client .

Bavaria Broker de Asigurare SRL este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, in baza deciziei nr. 3958/08.11.2005 si inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-321/09.11.2005 conform legislatiei în vigoare.