conducerea allianz ňóiriac asigurńâri, preluatńâ de virgil ň×oncutean, Ńżn locul lui remi vrignaud

Conducerea Allianz-┼óiriac Asigur─âri va fi preluat─â la 1 septembrie de Virgil ┼×oncutean, director executiv Vânz─âri ┼či Distribu┼úie ┼či director general adjunct al asigur─âtorului în acest moment, dup─â ce actualul director general, Remi Vrignaud, a fost nominalizat s─â coordoneze cancelaria CEO Allianz.
 

”Rémi Vrignaud, actualmente Director General al Allianz-┼óiriac Asigur─âri, se va al─âtura echipei CEO-ului Allianz Group, fiindu-i oferit─â oportunitatea de a coordona activit─â┼úile Cancelariei lui Oliver Bäte, începând cu data de 1 septembrie. În consecin┼ú─â, la sfâr┼čitul lunii august, el urmeaz─â s─â î┼či încheie mandatul în România, dup─â exact patru ani în care a coordonat activit─â┼úile Allianz-┼óiriac”, a anun┼úat mar┼úi compania.

În urma acestei decizii, Consiliul de Administra┼úie al Allianz-┼óiriac Asigur─âri l-a nominalizat pe Virgil ┼×oncutean drept succesor al lui Remi Vrignaud, preluarea func┼úiei de CEO la 1 septembrie fiind subiect al ob┼úinerii avizelor necesare de la autoritatea de supraveghere (ASF), conform legisla┼úiei în vigoare.

“Allianz-┼óiriac este, cu adev─ârat, o companie valoroas─â. O demonstreaz─â evolu┼úia pe care a avut-o pe întreg parcursul existen┼úei sale, din 1994 ┼či pân─â în prezent. M─â bucur c─â am avut ┼či am ocazia s─â lucrez aici, c─â am avut ┼čansa s─â contribui la performan┼úele remarcabile ob┼úinute pe o pia┼ú─â aflat─â în plin─â tranzi┼úie ┼či într-un context dificil. Fiecare zi a adus, pentru mine, o nou─â provocare. Lun─â dup─â lun─â, an dup─â an, echipa Allianz-┼óiriac a reu┼čit s─â transforme majoritatea provoc─ârilor în oportunit─â┼úi fructificate. Sunt oameni de mare calitate aici, foarte buni profesioni┼čti. Iar acest lucru însemn─â c─â Allianz-┼óiriac va continua s─â evolueze, s─â se dezvolte sustenabil, s─â-┼či îmbun─ât─â┼úeasc─â performan┼úele pe termen lung.”, a declarat Rémi Vrignaud.

În urm─âtoarele luni, pân─â la data de 31 august inclusiv, Remi Vrignaud va continua s─â-┼či exercite atribu┼úiile de conducere a activit─â┼úilor Allianz-┼óiriac, conform mandatului de CEO, în paralel urmând a fi asigurat─â o tranzi┼úie a responsabilit─â┼úilor specifice func┼úiei de Director General.

Allianz-┼óiriac Asigur─âri a realizat anul trecut venituri, din prime brute subscrise, de peste un milliard de lei (1,062 mld. Lei), în cre┼čtere cu peste 7% fa┼ú─â de 2014.


Sursa Stire: ZIARUL FINANCIAR