cat de multe stiu romanii despre asigurari?

Printre problemele pietei de asigurari din Romania mentionate adesea de catre specialisti se numara si gradul redus de educatie financiara a consumatorilor. Cum poate fi crescut interesul acestora si cum se pot implica jucatorii din industrie pentru implementarea proiectelor de informare? Despre campaniile de educatie in asigurari vor discuta Alin BAIESCU, Specialist in asigurari, si Mihai CRACEA, Redactor Sef, XPRIMM Newsletters, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate de RFI incepand cu ora 13:30.

In cadrul emisiunii va fi prezentat si cel mai nou proiect educational al lui Alin BAIESCU, volumul "Pastila de Asigureza si Afacereza", care prezinta, intr-o forma concisa, unele dintre cele mai importante aspecte pe care consumatorii ar trebui sa le cunoasca despre produsele de asigurare.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44


Sursa Stire: www.1asig.ro