rezultate primul trumestru 2015

ALLIANZ-TIRIAC<span style="\&quot;line-height:" 1.6em;\"="">, compania a subscris prime a caror valoare a depasit 61 milioane euro si isi mentine cota de piata la peste 12% din totalul afacerilor cu asigurari din perioada analizata. ALLIANZ-TIRIAC si-a suplimentat cu peste 4 milioane euro volumul de business fata de perioada similara a anului trecut.


ASTRA Asigurari ocupa pozitia secunda cu o crestere de 3% si o cota de piata in foarte usoara scadere de la aproape 12% pana la putin peste 11%. Compania a subscris aproape 56 milioane euro, a reusit o crestere de aproape 21% pe segmentul asigurarilor RCA, clasa de asigurari care inseamna 69% din portofoliul companiei. In acelasi timp, ASTRA a pierdut mai bine de jumatate din subscrierile pe CASCO, afacerile companiei pe acest segment diminuandu-se cu mai bine de 50%.

OMNIASIG VIG ocupa pozitia a 3-a in piata locala cu o dinamica ce depaseste 25%. Compania a subscris peste 53 milioane euro cu aproape 11 milioane mai mult fata de perioada similara a anului trecut si a castigat 1,24 puncte procentuale in cota de piata pana la 10,6% in perioada analizata.