groupama a achitat un avans de 5 milioane de lei dupa incendiul de la fabrica de mezeluri din arges

GROUPAMA a achitat un avans de 5 milioane de lei dupa incendiul de la fabrica de mezeluri din Arges

In calitate de asigurator al companiei RADIC Star, care detine fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges, ce a fost afectata de un incendiu in noaptea de 3 decembrie 2015, GROUPAMA Asigurari a achitat, pe 23 decembrie, o plata in avans in cuantum de 5 milioane de lei.

Conform evaluarii initiale, valoarea totala de despagubire se ridica la 19 milioane de lei. Suma totala asigurata este de 20,27 milioane de lei.
"Stim cat de importanta este pentru clientii nostri continuitatea activitatii in cazul producerii unui eveniment neasteptat, ne-am angajat sa o asiguram si sa le acordam sprijinul necesar. Am achitat prompt plata in avans in cuantum de 5 milioane de lei tocmai pentru a respecta acest angajament", a declarat Calin MATEI, Director General Adjunct al GROUPAMA Asigurari.

GROUPAMA Asigurari este din 2008 asiguratorul SC RADIC Star SRL. Societatea avea incheiata o polita de asigurare de incendiu pentru fabrica de mezeluri din Stefanesti valabila pana la finalul lui 2015. In incendiu au fost afectate alte doua utilaje ale unei societati din acelasi grup, asigurate pe o polita valabila pana in aprilie 2016.

Fabrica de mezeluri RADIC Star a fost distrusa de un incendiu in luna decembrie. Incendiul a afectat intreaga cladire, cu o suprafata totala de 7.000 de metri patrati. Nu au existat victime.

GROUPAMA a inregistrat, in primele noua luni din 2015, prime brute subscrise in valoare de 578,74 milioane de lei.


Sursa Stire: 1asig.ro